Musik til festen

At spille god dinnérmusik er en svær opgave for enhver musiker. Jeg er blandt de få musikere som mestrer kunsten i at kunne forene kravet om at spille dæmpet musik, hvor gæsterne kan tale med hindanden under spisningen, samtidig med at kunne opbygge en god stemning uden at dominere og "styre" festen. Med et par festlige indslag kan man hæve stemningen uden at "stjæle" billedet fra festens midtpunkt. Man skal også være god til
- At kunne markere sig på de rigtige tidspunkter,
- at fornemme gæsternes ønsker,
- at kunne tænde den varme i hjertet, som vi allesammen føler når vi oplever skøn musik.

At spille god dansemusik kan være ligeså en krævende opgave. For hvordan skulle man kunne imødekomme vidt forskellige musiksmag. En festdeltager i 20-erne vil bestemt ikke synes om et stykke som en 80 årig er måske helt vild med...-eller omvendt. En god musiker skal kunne forene disse krav.
Jeg har et varieret, alsidigt repertoire med mange forskellige slags musik, som tilgodeser alder, smag, dansestil, tempo og form, og som vil sikkert falde i alles smag. Et fyldt dansegulv med glade, veloplagte mennesker er det bedste bevis for, at man magter opgaven og som på dette tidspunkt "styrer" slagets gang.


Mange års erfaring, som professionel musiker, vil sikre at netop Din fest bliver til den helt store oplevelse for såvel Dig som for Dine gæster. Festens deltagere vil blive "forkælet" med et bredt udvalg af de bedste melodier og jeg vil opbygge de solide musikalske rammer omkring Din fest som vil efterlade det unikke indtryk af en uforglemmelig, varm, stemningsfuld begivenhed.

læs videre om repertoiret og se billederne